Eva Lång

Fikamys i skogen
Igår bestämde kidsen att det skulle bli svampletning och fikastund i skogen på förmiddagen idag. Ett sånt beslut gillar jag och hängde lycklig med. Till skogen följde också mamma med som är hos oss på besök. Hon och pappa är de som gjorde mig till skogsnörd så det är så kul att hon nu får följa med ut på skogstur med barnbarn och pojkvänner. Vi hittade gula kantareller, trattkantareller och karljohan så det blev smarriga varma mackor ikväll till förrätt. 

För ett år sedan åkte jag, mamma och Anna ned till Lina i Södertälje och hälsade på. Vi kunde ju verkligen inte ana att vi ett år senare skulle hälsa på Lina i hennes nya hus i hennes hemstad Borlänge och att vi numera har så nära så vi bara kan svänga förbi och ta en gemensam skogstur allihop!!! 

Skönt att mamma skall stanna ett tag, för det är så mysigt när hon är hemma här när jag kommer hem efter jobbet. Det är jag verkligen inte van vid då hon bor så långt bort, så nu får jag njuta lite extra. Min plan är att ta lite ledigt från jobbet denna veckan så mamsen och jag får lite kvalitetstid tillsammans.

Mina godingar
(null)                 

Fikamys i skogen
(null)                 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress