Eva Lång

Sovmorgon och semester
Gick på semester igår och det känns väldigt bra. Nu har jag en period med ledighet med Jonas och den ska vi ta vara på. Åkte direkt från jobbet igår till Willys och handlade för att fylla på kyl och frys i husvagn så den skulle vara klar för att åka till Sälen på löparresa några dagar. Sedan tog vi cyklarna ned på stan där Peace and Love pågår för fullt. Vi käkade grillbuffe på Lilla Parken med Per och Ullis, supermysigt och vilken härlig sommarkväll. Man behövde inte en massa extra kläder inte ens när vi cyklade hem sent på kvällen. 
(null)

Idag har vi varit på sommarlunch hos Mia och Håkan. De firar lite extra på årets sommarlunch då de drog till Mallis och smyggifte sig i juni. De rackarna..... utan oss. Men de fick stå ut med lite pinsamma lekar idag inför oss alla. 
(null)

Efter Sveriges ödesmatch mot England drog vi iväg till Sälen med husvagnen och nu har vi landat utanför vänners stuga. Perfekt då vi får ström och tillgång till toa och dusch. Kan inte bli bättre. För oss är det så skönt att ha husvagnen då vi har hund. Vi behöver inte städa extra i någon stuga, Solda kan vara där hon trivs och vi behöver inte passa extra på henne hela tiden när hon vill ligga i någon soffa som hon inte får. Det är inte lika lätt att hyra stuga när man har hund. Man får liksom inte hyra de fina stugorna. Men jag kan förstå det och vi trivs superbra med husvagn. 

(null)


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress