Eva Lång

Jaaaa julledigt!
Ledigt från jobbet i flera dagar och massor med möjligheter till träning, umgås med familj, äta och dricka gott och njuta av att kunna göra det jag vill. 
Ledighet = massa kul!
Så första lediga dagen körde Solda och jag en snöpulsrunda i berget. Två supernöjda men jag tror faktiskt att Solda var lite tokigare för hon sprang runt i djupsnön helt galet. Det märks att hon fortfarande, trots sina 9 år har stora behov av att springa av sig i skogen. Himla bra när vi är ute så här och springer att kommandot för inkallning sitter djupt rotat hos henne. 
 
(null)
 
(null)
 
Energin fylls på direkt när jag får vara ute i skogen. Idag var en sån dag när jag vaknade med huvudvärk och jag skulle mycket väl ha kunnat tänka att det kanske inte är bra att träna då.... alltför många tänker tyvärr så. Men jag är av den åsikten att ofta blir det bättre av att komma ut. Det är klart har du värsta migränen är det ju inte så att man kan sticka ut och träna. Men nu var det inte migrän för mig utan mera "en gång i månaden varianten" av huvudvärk och då tänker jag att det inte skall stoppa mig. Då skulle ju vi tjejer ha typ träningsstopp en vecka i månaden....hur skulle det gå? Bara man känner efter vad kroppen fixar så tror jag verkligen det är bra att komma ut och få lite fart på kropp, blodgenomströmning, hjärta och lungor. 
Jag har tränat regelbundet sedan jag var 13 år så nu är jag uppe i 40 år av bl a pulshöjande träning och det är sällan jag vikt ned mig för menstruationsveckan. Jag tänker att om jag skriver om detta här på bloggen så kanske det peppar någon mera att tänka att man som tjej kan träna även den "röda veckan"! 
Gör det på Er nivå!!! Men låt inte bli helt. 
Kan jag så kan Ni! 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress