Eva Lång

AW med uteträningsgänget

I kväll var vi 8 av tjejerna som fick till en träff utanför träningsspåret! Vår 14:e träff blev en AW på Hermans Bistro och Proseccobar. Supermysigt att träffas efter jobbet, i vanliga kläder utan det bländande ljuset från våra pannlampor!!! Vi kunde bara konstatera att vi är supersnygga brudar hela bunten till vardags utan träningskläder även om vi är supersnygga när vi tränar också...
Jag är jätteglad för att vi fått ihop en gemensam träningsdag under hösten och att det är ett gäng tjejer som tycker att den här träningen som jag kör är kul. Mitt mål är att inspirera och få fler att tycka om träning utomhus och visa att en timmes utomhusträning kan vara väldigt varierande. 
Jag fick en mycket vacker blombukett av tjejerna och det tackar jag massor för. Älskar att få blommor och denna bukett värmde mig sååå mycket!!!
Hermans är en liten pärla mitt i Borlänge med god mat, mysig miljö och trevlig personal. De fixar också enkelt varianter om det behövs på grund av matallergier! Vi var alla supernöjda över en härlig kväll när vi skildes åt.


(null)

(null)

Min fina bukett!
(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress