Eva Lång

Projekt: Målning bro
Jag och Jonas har en hel del på vår checklista när det gäller renoveringar och fix som vi vill göra. Min lista är dock kanske lite längre än hans, lite typiskt mig och projektledargenen! Det känns nästan hopplöst ibland och känslan av att tiden inte räcker till allt man villl göra är så frustrerande.....Jag är dock absolut säker på att jag inte är ensam om att känna så här. Jag har funderat på om det skulle funka att jobba deltid men det har stannat vid att vara funderingar än så länge. Det är ju inte bara fix hemma som jag vill få mera tid över tilll utan också att kunna träna/resa/upptäcka mera än idag. Den här känslan är alltid större just när semestern tar slut. För under semestern har man liksom fått lite smak på hur det skulle kunna vara att jobba deltid. Nåväl tillsvidare kör jag på som förut och nu gäller det att avsluta det projekt som vi drog igång de sista lediga dagarna. 

Jag är inte vidare förtjust i färgen som det är på tryckimpregnerade brädor så nu när det gått ett år sedan vi lade om bron var det dags att olja den. Då valde jag att lägga i färgpigment i oljan och det blir så himla bra. Jag valde samma grå pigment som vi har på uteplatsen och det smälter in så bra med övriga färger på huset. Vi målade också om insynsskydden på sidorna om bron i samma grå färg som husgrunden så dessa inte skulle vara så markanta och tydliga som förut när de var vita. Det är liksom inte insynsskydden man vill att man skall se när man gör entré hos oss. 
För att fixa till det riktigt bra runt ingången till huset lade vi också om de plattor som vi inte hann med förra året och lade markduk under. Vi får väl se hur länge ogräset håller sig borta. 

Men nu säger jag check på detta projekt och dags för nästa!!!

(null)

K L A R T !!!!!
(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress