Eva Lång

NHL Hockey
Gameday!

Minnesota Wild - Vancouver Cannucs 
         10                 -               7

Vilken galet bra upplevelse. Stämningen var på topp när Minnesota vann över Vancouver. 

En ny upplevelse att lägga till coola minnen. 
Två hattrick fick vi vara med om för hemmalaget. En av Joel Eriksson Ek. När det sker så kastar publiken in sina kepsar på isen, i massor så det blir stopp för städning av isen. Detta hände alltså två gånger i denna matchen. Vilken upphämtning Minnesota gjorde efter att man trott att de skulle bli utskåpade rejält. Kul också att se Medelpadingen Elias Petersson för Vancouver in action. 

Nu åker vi hemåt i morgon och tar med oss så mycket upplever. Så många intryck som vi behöver smälta och Mknneapolis, ja det har verkligen överraskat oss positivt. Vi hade inga särskilda förväntningar mer än skidtävling och hockey men de var ju också så mycket, galet mycket bättre än vi trott. 
Skulle vara kul att åka hit och leta reda på lite släktingar en gång. Både jag och Jonas har det här i trakterna. Ska hem och läsa lite av den släktforskning som mamma har på morfars sida. Hans farfar utvandrade hit någon gång kring år 1880. Vi svenskar är ju så otroligt välkomnade hit så vem vet vi kanske åker tillbaka någon gång. (null) 

(null) 


(null) 

(null) 

(null) 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress