Eva Lång

O-ringen Åre
En hel vecka i fjällen och inget skrivet på bloggen.... ja det blev så denna gång. Vi hade det i alla fall härligt där i den hyrda stugan i Trillevallen. Hela familjen, endast Oscar som saknades. Han fick vara hemma och kämpa på i superettan.
 
Jag sprang 3-dagars denna gång. Det räckte bra. Sprang de tre sista etapperna. Under de två första var jag mormor och passade lillan när de andra sprang sina etapper. Hann dock med två fina fjällturer på egen hand innan det var dags för mig att ge mig in i orienterandet som faktiskt var riktigt kul då det gick riktigt bra tycker jag. Alla vi gjorde det bra och Erik lite extra bra då han vann sin klass helt överlägset faktiskt.
 
Lite fiske blev det också och det är verkligen rogivande att gå omkring där i bäcken med metspöt. Dock blev det ingen matfisk att ta med hem, de öringar vi fick på kroken var för små så dem slängde vi tillbaka.
 
En tur upp på Åreskutan blev det även denna gång. Vi hade sån tur för på vägen upp var det dimma så vi tänkte att vi kommer väl inte att se något däruppe. Men väl uppe så sprack det upp och vi kunde se en hel del av fjällvärlden. 
 
Vädret under veckan var ganska stabilt men första etappen i Ånn var det helt sjukt vad det regnade. Det syns verkligen på bilderna vad det öser ned regn. Klarade mig ganska bra under själva tävligen men jösses vad det började regna när vi kommit i mål. Fanns ingen hejd på det blöta.
 
Vekan avslutades med att lilla Sigrid fyllde ett år. Vår lilla prinsessa.
 
Här en blandning av massa bilder från vekan.
 
(null)
(null)