Eva Lång

Friskvårdstimme innan jobbet
Rivstartade dagen med en friskvårdstimme i multihallen på Friskis med Ullis. För mig är det alltid lite tungt att kliva upp för att träna tidigt på morgonen och idag lyckades vi dessutom somna om efter att klockan hade ringt. Så det blev brådis för att hinna till utsatt tid med min dejt med Ullis. Men väl på plats så kommer kroppen igång (lite extra trögt dock i benen efter gårdagskvällens monsterintervaller).
Vi körde som vanligt igenom hela kroppen både med och utan redskap. Ullis passar på att peta och rätta mig när jag inte gör rörelserna rätt eller om jag använder fel muskelgrupper eller lyfter fel, vilket ju är superlyxigt att ha kompisen med som egen pt. Kan man ha det bättre? nej det tycker inte jag. Både teknikförbättring och snicksnack är ju toppen. Humöret är på topp efter våra träningar.
 
Efter tung styrka blir det stretch och ännu mera snicksnack. Idag fick vi dock skärpa till oss och göra det vi skulle och inte dra ut på tiden i stretchhörnan eftersom jag nyttjade veckans friskvårdstimme och faktiskt skulle till jobbet och göra nytta.
 
Fina röda mattan ledde oss ut och vi tackar för ett kul träningspass i de fantastiskt fina lokalerna här på Friskis i Borlänge.
  
(null)