Eva Lång

Spring och prat med lillan
I väntan på att kunna springa i skogen så tog Anna och jag en "vänjabenenrunda" på asfalt nu på morgonen. En skön löptur med mycket prat och vår gamla goda hund Solda fick också följa med. Hon var dock måttligt road över en löptur på cykelvägar som inte är sopade ännu. Det är en massa smågrus kvar och jag tror hon tycker de där smågrusen gör ont i tassarna för det var liksom inte någon draghund jag hade med idag. Hon brukar ligga snäppet före när vi springer, nu låg hon snäppet efter..... 
Vi körde en runda på knappa 6 km så det blev alldeles lagomt åt oss alla. Perfekt att hinna träna lite innan VM-sprintar på TV och fortsatt tapetsering i eftermiddag för mig och Jonas. I dag har Erik fått ledigt från svärmor, ha ha. 
 
Det blev ingen bild tagen från dagens löptur så jag motiverar mig med en härlig träningsbild på mig och Anna när vi är ute i skogen. Snart så är det dags för dessa turer i skogen igen. Dock är det lite vinter kvar. Förhoppningsvis får vi en en fin skidvecka i Bruksvallarna om två veckor och kanske lite skidåkning på skaren här hemma. Några skidmil till skall jag allt klämma i år!