Eva Lång

Min egna söndag
Jag kan välja helt själv vad jag vill få ut av denna söndag. Ensam hemma, förutom Solda (så det är inte riktigt sant att jag kan välja helt själv, hon väljer också åt mig att jag ska göra något med henne). 
Men förutom henne  väljer jag:
1. Träning och startar dagen på Friskis med Ullis och ett kanonpass styrketräning. Jag har slarvat med det i två veckor.... så nu lär det bli träningsvärk. Som vanligt är jag proppfull med energi efter snack och träning med henne och det behöver jag för efter träningen är det dags att fortsätta "projekt hobbyrum".
2. Renovering och det är helt galet vilken tid det tar att måla om allt i ett stort rum. Men det blir superbra och idag målar jag nog för sista gången på dörrarna. Jag har också dragit igång med målning av en furuskänk som måste vara klar till torsdag så där är det brådis för det är minst 2 gånger till som den behöver målas för att den vita färgen skall täcka över furun. På fredag kommer nämligen en golvläggare och lägger in matta i hobbyrummet så därför är torsdag kväll deadline med all renovering där inne och städning/röjning så mattan kan komma på plats. 
3. Omskolning av mina chiliplantor. Jag har sått i 3 omgångar av egen fröskörd så det blir kul att följa plantorna. Börjar längta lite efter växthuset och tid ute i trädgården. 
En aktiv söndag där jag inte skriver om allt, men detta var 3 saker jag ville göra och som jag nöjd kan sätta check på!
 
 
(null)
 
Morgonens arbetsplats!