Eva Lång

Har lagt Duplo idag
Köpte på mig lite begagnat DUPLO för några dagar sedan och planen är att ta med det till fjällhuset så det finns skogsiga leksaker där som mitt älskade barnbarn kan leka med. Sökte på Blocket och fann en annons ute med riktigt mycket duplo så jag slog till.  
 
Har varit förkyld några dagar och nu två nätter har huvudvärken plågat mig en del så idag slog jag till och tog ett covidtest, och minsann hade jag inte covid!
Trodde nog inte att det skulle vara så men hade fel. Så en del av min dag har bestått i att leta reda på instruktioner om olika DUPLO byggsatser utifrån att jag gissat vilka det skulle kunna vara som var med. Kikade lite på bitarna och lyckades sedan hitta både askungen, snövit, zoo, och bondgård. Det finns ganska många bitar kvar men sjuka Eva gick helt in i väggen och orkade inte en minut till. Finns traktorer, tåg, och många bitar kvar men de kanske får utgöra en egen lite låda med allmänna byggklossar. Har sparat beskrivningarna så jag kan skriva ut dem och lägga med i lådorna. Men tänker att för min lilla 1.5 åring så funkar ju ändå inte instruktioner men kan tänka att hennes pappa gillar det, ha ha.
 
Tur att jag har två halvdagar framför mig på jobbet nu när jag känner mig rätt risig faktiskt. Får se hu morgondagen känns men vi har AW på tisdag och det känns absolut inte som det kommer att bli något för mig att delta i. Trist när vi väl gör något kul....
 
Började med att slänga allt DUPLO i badkaret och så fick det ligga där några timmar med diskmedel för att tvätta av det. Sen hamna det på handdukar på golvet och idag har alltså sorteringen startat. Ganska kul faktiskt.