Eva Lång

Tisdagsträning från klubbstugan
Tisdag och klubbträning. Skillnaden nu mot förut är att de flesta träffs vid klubbstugan för att enbart träna ihop utomhus och sedan åker hem åt varsitt håll och duschar och käkar hemma. Trist för det är ju gemenskapen efteråt som är det mest sociala. Men nu är det så här ett tag och vi gör vårt bästa för att bidra till att hålla smittan nere.
Jag valda att tillsammans med Solda springa från klubbstugan och hemåt så Jonas fick ta hem bilen. Vovven och jag hittade en fin runda på ca 1 timme och var riktigt nöjda efteråt att vi överhuvudtaget kom iväg på en löptur. Det var nämligen så att vi en stund innan träningen höll på att banga ur och strunta i den och bara springa en kort tur hemifrån. MEN så kände vi båda att shit! det är ju till träningen vi behöver åka för att få lite socialt umgänge och inspiration.
Något som jag lagt lite extra märke till de senaste kvällarna är att det är riktigt mycket folk ute i skogen och promenerar. Det verkar som fler än vanligt väljer att umgås tillsammans utomhus och samtidigt få motion. Härligt!!! Hoppas det håller i sig när smittan börjar lägga sig också.
 
Väl hemma i trädgården blev det några chins ute i vedboa. Har lite gummiband som hjälpmedel för att orka träna upp den hemskt jobbiga övningen. Jag är verkligen inte bra på chins, men det kan jag göra något åt och har just börjat min resa.
 
Lite extra nöjd med den här kvällen är jag då vi köpte take away från Basta Restaurang nere på stan. Vi fick lite inspiration till att gynna våra lokala restauranger även kvällstid när vi hörde att våra ungdomar gjort det häromdagen. Lunch har vi flera dagar handlat hos vår restaurang på jobbet "Restaurang Julius Carlsson". De har så himla god lunchmat och det är samma tanke där, kan vi hjälpa dem lite med lunchlådor så gör vi gärna det.
 
Hund och matte i kväll


  (null)