Eva Lång

29 årig bröllopsdag
Tänk att vi varit gifta i 29 år!! Tänk vad mycket roligt vi haft och jag tänker att vi har en massa roligt kvar tillsammans jag och Jonas.
 
 
 
Vi tog husvagnen till Furudal och där fick vi årets första riktiga sommarhelg. Supervärme som man inte var beredd på. Plötsligt var det jättevärme att träna i, man hann verkligen inte vänja sig. Pang på bara. Vi hade Solda med oss på träningsturen idag. Vi sprang backintervaller men det var hon inte intresserad av utan satte sig i godan ro och väntade mitt i backen när vi körde på. Hon tänkte nog: Kör Er trötta Ni jag passar på denna träning, ha ha. Vår gamla hund, låg där i tallmon och hade det skönt.
 
 
Bad både lördag och söndag och idag var det faktiskt inte lika kallt som på lördag. Är jag igång så här tidigt med badandet så blir det nog mycket av det denna sommar.
 
 
 
Idag har vi firat bröllopsdag hela dagen och i kväll när vi kom hem igen blev det morsdagsmiddag som tjejerna fixat. Tack älskade ungar, Ni är bäst! En tomatplanta i present fick jag också. Jag som sagt att jag inte skulle ha några tomater för det går aldrig bra, men nu sjutton får jag ta hand om denna plantan.