Eva Lång

Covid på mig med
Efter att ha klarat mig från denna pandemi så länge lyckades jag pricka in den på min födelsedag...
 
Kände lite konstigt i halsen i natt, men det gick liksom över. Vaknade upp till min födelsedag och tänkte jippi i kväll kommer kidsen och vi skall fira mig med mat och presenter. Jag är barnsligt förtjust i firanden och mitt egna inte desto mindre, ha ha. 
 
Nåväl klev upp och åkte till jobbet. Kände lite konstigt i halsen igen och började bli lite snuvig. Väl hemma på lunchen efter att ha handlat det sista till middagen i kväll så kändes det bra. Men vid tvåtiden började jag fundera lite mera på hur halsen egentligen kändes och beslöt mig för att göra ett test som jag köpt hem för länge sedan. 

(null)


POSITIVT!! Hade inte räknat eller trott det men vilken himla tur att jag testade och inte lät det vara. Kunde ju ha smittat hela familjen, just nu är det bara Jonas som ligger risigt till. Vi har ju varit i fjällen en vecka och varit rätt för oss själva så jag har inte en aning om var jag fått smittan. De som vi träffat under fjällveckan är 4 pers och de har jag informerat idag. De är än så länge friska.
 
Ja så det blev inget kalas som det var tänkt. Men Jonas och jag käkade en smarrig födelsedagsmiddag och Lina och Erik kom med tårta och presenter som de lämnade på bron. Sedan kom Anna och Oscar förbi och hämtade en bit tårta som stod kvar på bron.
 
Lite lustigt att be konditorit att dela tårtan i tre delar när man hämtar, men det var precis vad Lina fick göra. Då fick våra tre hushåll en bit var att smaska på i kväll.
 
  
Klänning med fin kofta till, pikétröja, champagne, stickade sockor, två fina buketter med blommor och tårta var mina härliga presenter idag. Det blev en fin födelsedag ändå tycker jag.