Eva Lång

Projekt garagebygge vi sätter innertak
Vi kämpar vidare med vårt projekt. Snickarna har lämnat bygget och elektrikern har varit här och gjort första delen av sitt jobb med att dra kabel och sätta dosor så nu är det bara för oss själva att jobba vidare.
I helgen har vi satt upp innertaket. Att sätta innertak var inget jag blev stormförtjust i... ja visst jag var med och satte några gipsskivor men måste säga att detta är ett jobb jag gärna överlåter till någon annan. Tänk då vilken tur jag hade att vår snälla och duktiga vän erbjöd sig att komma och sätta upp taket med Jonas. Jag jublade!!! och såg till att arbetarna hade mat att stoppa i sig. 

(null)     

(null)         

(null)         

Medans gubbarna skruvade innertak passade jag och Solda på att sticka upp till Lina för en timmes löptur i skogen. Det behövde vi. Massa prat, ingen av oss blev ens trött och våra kroppar och knoppar fick exakt vad de behövde. 

(null)     

Efter tak så blev det byggstädning och packning av släpkärran, redo att köras till tippen i morgon. Tidig söndag skall vi hänga på låset för i morgon blir det paus från vårt bygge för att i stället ägna oss åt tapetsering hos kidsen.
 
Fönsterblecken bockade min händige Jonas till själv och satte på plats innan kvällsmaten så nu har jag fått lite mera drevning på min to do list. Det fixar jag i morgon.
        (null)