Eva Lång

Mall of America
I natt kom snön här, 1 dm nysnö och den verkar få ligga kvar för det är -5 och blåser kallt idag. Det är som sagt första snön som fallit hör denna vinter. Idag fick vi berättat att förra vintern hade de så mycket snö att den räckte högt upp på fönstren på huset. Så snöfritt är ovanligt här. 

Vi vaknade ganska tidigt idag med och hängde på låset till frukosten kl 06:30. Men vilken frukost, jäklar vad gott det var. Dock är vi inte köpstarka här i USA, mycket är riktigt dyrt för oss. Frukost här på hotellet blir inget vi köper varje dag….
En timme i gymmet körde vi sen efter frukosten. Även det är rejält tilltaget. Pool, basketplan, och massa maskiner och vikter. Det är bara att köra slut på sig flera gånger om ifall man är sugen på det. Vi nöjde oss som sagt med en timme och avslutade med lite basket på två pers. Kul men det var ett tag sedan man stod och kastade mot en basketkorg!! Ingen av oss scorade särskilt bra.
Idag hade vi Mall of America som resplan. Det är det största Mall i hela Amerika som ligger här i Minneapolis så det fick bli en utflykt dit för att se ännu något som är STORT här i USA. Känns som att det här med Amerika och think big är något man märker av hela tiden.  
Vi tog reda på hur lokalbussarna gick här i stan och då åkte vi dit med dem. Ett byte och det var riktigt smidigt när man väl fatta hur det funka. Prisvärt också, vi tyckte vi behövde det. Något som inte var superdyrt för omväxlings skull. 
Väl där får man väl lov att säga, Wow va stort!
Massa våningar med butiker, restauranger och ett helt nöjesfält inomhus. Galet !!
Det blev nya Jeans till oss båda, skjorta och tröja. Nöjda bussade vi åter in till stan och vårt hotell. Här kommer ett plock med bilder från dagen. 


(null) 

(null) 

(null) 

(null) 

(null) 

(null) 

(null) 

(null) 

(null) 

(null) 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress