Eva Lång

Mina lediga dagar kunde inte börja bättre
Sigrid kom till oss för att sova över i går natt. Hur mysigt var inte det....
 
Hennes föräldrar fick rå om varandra en kväll mitt i veckan och vi fick rå om deras lilla älskling. Det var så mysigt och sov jättebra gjorde vi alla tre. Välling blev det bra mycket senare än vanligt, när hon sovit några timmar, men så kan det bli hos mormor och morfar och sedan ett blöjbyte på småtimmarna men det bytet sov Sigrid sig igenom, tror inte hon märkte att vi bytte, ha ha.
Vakna gjorde vi halv 8 och sen var det en ny dag med nya möjligheter verkade hon tycka och vid 10 kom hennes far för då var det dags för babysim. Lite lunch sen hos mormor och sen begav sig far och dotter hemöver. 
LYCKA! jag har ett alldeles underbart litet barnbarn som bor nära och mina barn med.
 
På andra halvan av dagen har jag gjort något som verkligen behövdes, STÄDA!!!
Så skönt att få det rejält gjort.
Har också tvättat i omgångar åt mina kids som skall flytta in i sitt nya hus nästa vecka. Vi har ju en hel del av deras bohag här hemma hos oss och jag fick syn på lite filtar och ett fårskinn i deras flyttlass som jag tog och tvättade upp. Det var ju perfekt tork i dag så fårskinnet mår riktigt bra nu efter tvätt och vädring en hel dag. Då det blir lite tight för dem med slutstäd och när de får nycklarna till huset så har vi mellanlandat hemma hos oss med en hel del möblemang och flyttkartonger. Tur vi har mycket plats här hemma. Vårt fjällhus får vi i mitten på oktober så nu hinner vi flytta till Anna och Oscar innan det är dags för oss att köra flyttlass till Bruksvallarna. 
 
I kväll har jag ätit ute, bokstavligt sagt. Har suttit ute under mörkrets inbrott och käkat middag och nu är det mys med tända ljus, kaffe och glass. Jonas är iväg med jobbet så jag har en egen myskväll. Alltså det är verkligen superskönt ute, varmt och ljumma vindar. Tror jag blir sittande här en bra stund till.
 
Något annat jag blev väldigt glad över idag är att mamma kommer ned och hälsar på några dagar och sedan följer hon med oss när vi skall flytta in i fjällhuset. Hon vill träffa Sigrid och se kidsens nya hus.
 
En härlig dag och i morgon har jag ytterligare en ledig dag. Har mycket som jag behöver pyssla med så jag får väl se vad jag prioriterar. Men lite träning först och sen skall jag få lyxen att vara mormor en stund också.
 
 
 
 
 
 
 
 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress