Eva Lång

Lite piff av fult bord
Vi har ett praktiskt men fult bord i plåt. Hopfällbart och plåtskivan som varit svart tappar du stadigt färgen och är faktiskt riktigt ful. Har varit så ett par år så jag brukar ha duk på bordet. Tycker bordet i sig är för bra för att bara slänga.
Idag hade jag stört mig färdigt på att bordet är fult och att det är krångligt att lägga på duk som för det mesta bara blåser av...
Jag sydde en "mössa" som man gör typ på syltburkar i ett material som liknar vaxduk och som jag köpt för något år sedan billigt på någon affär för att kunna ha som slit och slängduk utomhus på något bord sommartid.
 
Tyvärr har jag ingen bild på bordets fula skiva. Hade redan satt på duken när jag kom på att foto saknades och då duken blev väldigt precis.... så iddes jag inte ta av den igen. Jag sydde bara en dragsko runt och sedan drog jag igenom resårband med en säkerhetsnål. Men jag sydde så nätt att det precis räckte med tyg runt kanterna när jag sträckte resåren så när duken som sagt var på så får den sitta där. Fick dra en extra resårbandsbit under bordet få jag vet att duken sitter kvar.
 
Men det blev skitbra. Nu behöver jag inte gå och störa mig på ett fult bord längre.


(null) 

  (null)


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress