Eva Lång

Nu gäller det att hålla i sommarformen
Så i morse blev det en tur till Friskis och Svettis för att köra ett av deras ledarledda skivstångspass. Skitbra helt enkelt!
Har glömt hur bra och kul jag tycker det är med skivstång, har pausat det alldeles för länge. Visst jag har kört en hel del styrketräning så det är inte det men ett skivstångspass på Friskis är verkligen bra. Så nu skall jag försöka ta mig till några sådana i sommar. Både jag och Jonas tyckte det var kul att köra igen och med en bra ledare blir det extra kul.
 
För mig passar det också absolut bäst att träna på förmiddagen. Det där med kvällsträningar tycker jag är rätt segt. Men visst jobbar man så lär man ju ta sig iväg kvällstid men nu när det är semester och de dagar jag är ledig föredrar jag att träna på förmiddagen. Har märkt att jag är piggast då och att min kropp svarar bäst på träningen  då.
 
Jonas har lite ont i ett knä så det behöver vi ordna till innan det är dags för O-ringen i Åre. Så nu delar jag med mig lite av de rehabövningar jag körde hårt med förra sommaren när jag hade knäproblem. Vi gick in i cirkelgymmet efter skivstångspasset och körde dessa övningar dessutom fick han anpassa några av skivstångsövningarna så det inte belastade knät på fel sätt. Bara att köra vidare med sån träning som han kan utföra och inte ha för brådis nu så ska han nog kunna springa igenom femdagars tänker jag.
 
 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress