Eva Lång

Min blogg är på track igen!
Ja som nog flera av Er märkt så har det inte gått att komma in på min blogg. Felet har varit att Blogg har bytt IP adress och jag behövde peka om min domän till den nya adressen. Det tog ett tag innan jag förstod att bloggen var nere och när jag väl insåg att jag behövde hjälp för att åtgärda felet så tappade jag sugen att försöka göra något åt det under julhelgen.
Men idag kände jag att suget att skriva kom över mig och jag kontaktade min domänleverantör som verkligen imponerade när de tog tag i mitt problem direkt och hjälpte mig få ordning på grejerna så nu funkar allt fint igen. Tack Loopia (webbsupport) för det !!
 
Som sagt jag har inte bloggat sedan vi var i Beitostölen på World Cup i längdskidor så nu finns det en hel del uppdämt. Jag får väl välja ut några happenings och skriva om.
 
Ikväll har jag i alla fall julat ut Julen 2022. Det kändes skönt att plocka ihop granen och ta undan alla tomtar. Gardiner och ljusstakar får stanna kvar ett tag till för jag tycker det är så mysigt med den röda färgen på gardiner och dukar. 
 
Praktiskt ändå med plastgran. Bara att packa ihop och ställa undan på vinden. Redo för nästa jul.
 
 
Nu ska jag njuta av att vi går mot ljusare tider och förhoppningsvis får en vinter med skapligt skidföre här i Borlänge.
 
 
 
 
 
 Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress