Eva Lång

Topptur Storskarven
Det var många år sedan jag var upp på Storskarven men idag så blev det en tur dit upp med Jonas. Så himla nice väder hade vi under hela rundan som tog ca 2,5 timme.
 
Denna gång bor vi på Bruksvallslidens fjällhotell men nästa gång jag kommer hit hoppas jag det är för att flytta in i vårt fjällhus som förhoppningsvis är klart då. Har varit inne i grannhuset som ser lika dant ut och är klart och kan bara säga att nu längtar jag ännu mera till att få flytta in.
 
På väg ned från fjället blev det stopp på en myr för lite hjortronplockning som vi lyckade till fjällfilen med till lunchen och hur gott blev inte det...
 
Game Fair outdoormässa pågår här i Bruksvallarna i helgen och det är rätt mycket folk så vi åt vår lunch supersnabbt och begav oss sedan till mässområdet och lyssnade på en föreläsning om bygden och dess historia. Det var kul att få lite info om vad som hänt här i trakten genom århundradena.
 
I kväll blir det Gästabud på mässområdet så dit skall vi och käka middag. Igår var vi där på grillbuffe´ så här gottar vi oss allt vi kan, ha ha. Kul att vara här när det är ett event för vi träffar rätt mycket folk som vi känner och så lär vi känna en och annan ny och det är ju toppen inför att vi skall ha et eget boende här snart.
 
 

(null) 
(null) 
(null) 
(null)   
(null) Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress