Eva Lång

Sy och klippa i stickningen kändes inte bra
Det gjorde jag nu i kväll.
 
Overallen som jag stickar till Sigrid hade legat länge nog nu och väntat på nästa move...som var att sy två täta sömmar fram (där knäppningen ska vara) och sedan klippa upp stycket mellan dessa sömmar. Väldigt skum känsla att klippa i något man stickat, ångest...
Som jag haft ångest för detta och tänkt och tänkt på tillvägagångssätt så det inte skulle bli fel. Jag har verkligen gått igenom alla steg flera gånger och tänkt hur det ska göras så nu hoppas jag att det blir bra för nu går det inte att ångra sig, det är liksom "klippt" , ha ha.
 
Det här tog väldigt mycket av min kväll. Mycket beroende på att jag har ny symaskin som jag inte lärt mig ännu. Det var inte bara att köpa ny symaskin, faktiskt ganska mycket nytt trots att det är samma märke, Husqvarna. Så dels läsa instruktionsboken till symaskinen och sedan stickbeskrivningen ett antal gånger så nu är jag helt slut. Det blir spännande fortsättning och se hur jag får ihop det nu när jag skall ta upp på framstyckena för att göra knapphål och motsatt sida för att fästa knapparna.
 
 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress