Eva Lång

Shoppat husgeråd
Har börjat samla på mig lite husgeråd till vinterstugan. Som jag ser fram emot att få kliva in där över tröskeln och börja inreda. Det blir någon gång till våren/sommaren om allt går som det ska. Det är nybyggnation så man vet ju inte hur det kommer att gå med leveranser och dylikt och det är väl en sak som kommer att styra om projektet kan hålla tidsplanen som för oss är tillträde maj-23. Gissa om det kommer att bli inlägg om detta framöver men jag lugnar mig lite tills jag vet mera hur bygget fortskrider där på plats.
 
Hade en heldag och utflykt i fredags med Ullis och vi stannade till på Hjultorget i Insjön på Ittala outlet. Där var det pangrea så det blev en del shoppat till köket i stugan. Jag fick med mig en Fiskars stor kastrull och stor stekpanna för halva priset. Dessutom var det fina priser på Rörstrand och jag har länge spanat på serien Swedish Grace "Winther" så det fick följa med koppar och skålar i det hem som skall ha sin placering i vinterstugan.
 
Hur fin är inte denna kopp och den är sååå god att dricka kaffe ur!
 
        (null) 
 
 
Sedan blev det ytterligare nätshopping då det för tillfället var så bra priser på Swedish Grace så nu har jag införskaffat mattallrikar och djupa tallrikar i den gröna nyansen som kommer med postnord om några dagar. Såå roligt med porslin och keramik tycker jag.
När det är 40% rabatt på detta känns det helt okej att handla.
 
I lördags gjorde jag riktiga fynd på Erikshjälpen. Allt på bilden nedan för 250kr som verkligen var i gott skick. Skall försöka komplettera lite med gafflar och några stora och små skedar och hittar jag inte mera av denna sort på typ Erikshjälpen så finns de att köpa i butik. Men det är riktigt kul att fynda på detta sätt och det känns så himla bra att kunna köra återbruk. Slevarna och de övriga sakerna såg i princip nya ut, en satt lappen kvar på och två var Tupperware så de håller ju i all evighet.
Jag har ju lite förkärlek för husgeråd som är i rostfritt så de 5 miniskålarna kunde jag inte motstå. Blir perfekta att ha sås eller soja i när man typ käkar sushi. 
 
 
(null)     
 
 
En fin spegel med tre spegelrutor fick också följa med hem. Den skall målas så den kommer in här på bloggen när det blir dags för det. Kul, där fick jag mig ett projekt till, ha ha.....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress