Eva Lång

Rullisar så himla skönt
På jobbet i dag pratade vi om att det blir mörkt snabbt nu på kvällen och att det blir svårare att komma ut och röra på sig. Jag hade en plan på rullskidor och tänkte ett tag nej det hinner bli mörkt och olustigt....
 
Men va sjutton. Jag har väl tränat i mörkret hur jäkla mycket som helst och pannlampa är nu något jag verkligen gillar att sätta på mig och ge mig i väg i mörkret. Jag var ju inte säker på om det skulle bli helt mörkt innan jag var hemma igen men för säkerhets skull åkte pannlampan på. Det var bra för det blev nästan helt mörkt innan jag landade på min gata igen.
Så skönt med frisk luft efter två dagar med revisorer på jobbet och massa glo på skärmen arbete. Har sagt det förut, tror faktiskt inte det är min grej att bara sitta framför skärmen en hel dag. På något sätt kryper det i min kropp och efter ett tag blir jag superseg och det känns som jag inte skall orka ta mig ut överhuvutaget när arbetsdagen är slut. MEN jag vet ju att det är just ta mig ut jag måste för att få ordning på kropp/knopp och måendet igen. Jag bara åkte där på vägarna ute bland åkrar och hästar runtomkring och njöt. Tänkte flera gånger vad himla bra jag har det som kan ta mig ut och som faktiskt kan åka rullskidor. Det är ganska skönt och riktigt jobbigt.
 
Kvällens rullskidspass blev 16 km, 75 min och sedan tog vi en promenad jag och Solda så blev det en riktigt lång stund utomhus i kväll.
 
 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress