Eva Lång

Söndag och sista tävlingsdagen
Vi hejade allt vi hade i dag på William!! Sista tävlingsdagen i Bruksvallarna för denna gång. Han tog sig fram till en andraplats, bra jobbat!!
 
En andraplats för William så här tidigt på säsongen siar nog om att det kan bli en fin säsong så nu är det bara att bänka sig i sofforna framför TV:n när världscupen drar igång nästa helg i Finland. 
Jag hoppas på en tur till Norge och Beitostölen när det är tävlingar där. Vi har i alla fall bokat stuga så hoppas allt klaffar så vi kan åka dit då.
 
Kul att få en helg att umgås och se lite på nära håll hur det är att vara i denna skidcirkus. Det tränas som bara den och det vallas skidor som bara den.... Att vara vallare är ingen lek faktiskt. Det läggs otroligt mycket tid i vallaboden på åkarnas skidor så egentligen borde alla vara värda att ha bra vallade skidor för det är nog ingen vallare som slarvar med förarbetet innan tävling. MEN det finns ju mcyket olika produkter att välja på och olika material att åka på så olika resultat blir det hur man än beter sig.


(null) 

(null)     

(null)         


På bilresan hemåt fick vi se ljusfenomenet Halo på himlen, coolt. 


(null)     

 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress