Eva Lång

Bygget av vårt fjällhus är på gång
Vi var verkligen nyfikna på hur långt bygget av vårt fjällhus kommit (om det kommit igång alls) när vi åkte till Bruksvallarna. Vi hade fått info om att grunderna på husen längst ned mot Hotellet skulle börja gjutas för ganska många veckor sedan men man vet ju aldrig i dessa tider om byggtiderna kan hållas enligt plan eller inte.
MEN vi blev glada när vi såg att vår husgrund var helt färdig så nu får vi vänta in och se när de har tid att börja resa vårt hus.
Det är ju 17 bostäder som skall byggas och på två hus har de rest stommen och snickrar för fullt. Sedan är det vårt och ett hus till som är på tur. 
 
Vi har ett suterränghus (parhus) på 103 kvadrat så det kommer att bli fint till oss och vår familj. Jonas och jag gick runt där och myste på byggarbetsplatsen. Nu när betongplattan var på plats kunde vi på ett helt annat sätt se hur det kommer att se ut, åt vilket håll vi får fin utsikt osv. Nu får vi hoppas att bygget flyter på i vinter och vi kommer att åka upp och kika till det lite vid något tillfälle för att se själva hur det går.
 
Här kommer några bilder från bygget som det ser ut nu.
 

 
 
 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress