Eva Lång

Bara måste på fjället idag och vi träffade på gråben!!
En till måstedag på fjället!! Härligt!
 
Vilken tur vi har som fick en till grymmefin dag på fjället. 
Och vilka upplevelser vi fick där uppe.
 
Vi tog bilen upp till Rockvallens parkering och sedan är det ju bara att springa ut på fjället. Idag fick Solda stanna hemma för vi tänkte oss en liten längre tur och då får hon svårt att vara med. Vi sprang upp mot toppstugan på Kariknallen och sedan vidare mot Skenörsfjället för att sedan vinkla av hemåt mot Storskarven.
På hemvägen stötte vi på två ensamma renar och när vi sprang i typiskt ripris så hann Jonas bara säga att här borde riporna trivas och just då sprang vi upp en flock på 20 ripor. Härligt att se en sån fin kull. MEN sen hände det bästa!! 
150-200 meter bort ser vi en varg!! Tänk som jag velat se en varg i det fria och nu har jag gjort det. Jag är ingen vidare vargälskare men har ändå alltid velat se en. Först var vi lite funderade över vad det var där framme men när den vände sig och tittade på oss och sedan sprang i väg med en väldigt kraft så fanns inget tvivel, det var verkligen en Varg!! Mäktigt!
Något foto på den hann vi aldrig få, vi hade fullt upp med att titta på den och inse att vi faktiskt såg gråben där uppe på fjället. Kan tänka att den hade span på renarna vi nyss sett....
 
Några fina fjällbilder får pryda bloggen idag igen.
 
 
(null)     

(null)         

(null) 

(null)     

 
 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress