Eva Lång

Ledig torsdag
och den har varit precis så bra som jag ville, förutom att jag sprang på en till huggorm idag på min träningsrunda.. fy vad jag ogillar dem. Denna var dock mycket mindre än den förra.
 
Nåväl där uppe i skogen blev jag också så ledsen för nu har de avverkat en av mina fina favoritstigar upp genom skogen. Bara hoppas att de som avverkar också städar efter sig så man kan hitta stigen igen, det kunde man bara delvis göra idag.
 
 
Mammas pioner har nu fått en fin plats i trädgården. I fjol tog vi bort en vinbärsbuske som inte längre gav så mycket bär. Då tänkte jag att där skall pionerna stå och spana ut över trädgården. I tre eller fyra år har de fått stå och växa till sig i mitt trädgårdsland och förra sommaren hade de etablerat sig så bra att det började bli dags för en egen plats i trädgården. Ett par av blommorna förra sommaren fick faktiskt vara med i Linas brudbukett så det känns väldigt fint. Det var ganska kämpigt att flytta busken då den var stor och tung. Jag delade jag av en liten knöl som Lina skall få till sin trädgård så får vi hoppas att den också etablerar sig hos henne och blir lika fin som min pionbuske  har blivit.
 
 
Kvällen avslutade jag hos en riktigt lång stund hos Ingrid, min frissa. Tre timmar i stolen hos henne är alltid lika trevligt och jag är supernöjd med resultatet.
 
 
 
 
 



Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress