Eva Lång

Fjälluften gör mig härligt mosig
Man blir verkligen sådär härligt mosig efter att ha varit ute mycket en dag i fjällen. Det luktar så himla gott ute och det luktar så himla gott om en själv på något sätt. Snö och svett blandat, kanske låter konstigt men det luktar gott, ha ha!!
 
Vi har snart varit här en vecka och det har än en gång varit en lyckträff när det gäller väder och skidföre. Det är hur fint som helst här. Endast i går eftermiddag och i natt som det har snöat. Blåst har vi haft men det är svårt att undkomma i fjällen. Idag blåste det så pass med motvind här uppe på fjällkanten att vi körde ned till Flon och körde spåret vid Ljusnan. Bra val!! På eftermiddagen har vi suttit och glassat oss på altanen och mina fräknar på näsan har lockats fram i fjällsolen.
 
Precis innan solen gick ned över fjällkanten tog vi hunden och åkte ned till byn och tog oss en promenad där nere. Vi gick runt i lite olika stugområden och drömde om att vi hade en stuga här, men vi får nog fortsätta att hyra för de få objekt som är ute på marknaden är verkligen sjukt dyra. Det finns liksom ingen rimlighet i de priser som nu råder på fjällstugor här, anser i alla fall jag. Solda, ja hon är rätt gammal, det märks när vi är så här på "sportsemester", hon vill inte följa med och åka skidor längre utan nöjer sig med ett par promenader om dagen. Vi tänker att hon får bestämma, hon är ju en gammal dam nu, men en väldigt pigg dam ändå. Vår älskade fyrbenta familjemedlem.
 
Tänkte jag skulle bomba med lite fina fjällbilder från det som varit hittills i veckan. Jag bara älskar att vara här i fjällvärlden, det är verkligen mitt element, sommar som vinter. Så Ni får stå ut med att jag påminner om det lite nu och då här på bloggen.
 
 
 
 
 Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress