Eva Lång

En tur på Anåfjället
Det var många år sedan vi åkte skidor upp mot Ånafjället, men idag tog vi oss en fin tur upp mot kalfjället. Vi utgick från Ljusnedal och började åkningen uppöver och det var en hel del uppför...
 
Jag körde skate idag då min hälsena inte riktigt är på hugget och det har visat sig att skate funkar bättre en klassiskt. Jonas körde klassiskt på sina skins som han är så himla nöjd med. Men vi fick en fin tur i tillsammans i varsin diciplin. Uppe på fjället är det ganska dåligt med snö på vissa ställen. Topparna är till och med bara och ris sticker fram under snön. Märks att snön kom sent i år och att det inte kommit några stora mängder. Men vid trädgränsen är det gott om snö och spåren kommer att räcka länge ännu.
 
Efter skidturen fick vi en inbjudan till kompisar som har stuga i Hållan så dit drog vi på fika efter dusch och lunch. Supertrevligt att se hur de har det på den sidan fjällkedjan.
 
Sedan hem och packa ihop lite i stugan för i morgon drar vi hemöver. Ser ut att bli kanonväder i morgon så troligen blir det en skidtur innan vi sätter oss i bilen för hemfärd.
 
 
 
 
 
 
 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress