Eva Lång

Vi sätter upp vägg åt kidsen
Klart vi har ett projekt på G...annars kan det ju bli tråkigt, ha ha.
 
Just nu pågår det renovering hos kidsen i deras lägenhet. Från början när de köpte lägenheten var det en trea men den gjordes om till en tvåa för att få större kök. Nu har de kommit på andra tankar och vill ha en trea igen, men planlösningen blir lite annorlunda mot original. Det blir en trea med ett mindre sovrum än original och ett kök större än original. Fixet med lägenheten görs för att de i framtiden vid en eventuell försäljning skall nå fler intresserade köpare om lägenheten består av tre rum och kök.
Men också för att det blir superbra med denna planlösning och de kommer att ha nytta av ett rum till där de kan ha kontor och gästrum.
 
Då det blir ett rum utan ytterväggar och därmed utan fönster så bestämde de sig för att de ville ha ett fönster i väggen som skulle släppa igenom ljus från köksfönstret och det är verkligen en superbra idé. Det blir kanonfint!!
 
Fönstret hittade Jonas hos Rommehed byggnadsvård. Lite kul med tredelat fönster och mellanfönstret  är dessutom öppningsbart. Jag har roat mig med att fixa i ordning fönstret och det är nu på plats i lägenheten.
 

 
Lite bildrapportering här om väggbygget.
Nu återstår det spackling och målning innan projektet är helt klart.
 

 
 
 
 
 
 
 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress