Eva Lång

Trappintervaller
Hittade de bästa trapporna där jag kunde köra intervaller. Nämligen trapporna bredvid hoppbackarna vid Spjelkaviks stadion. 
 
Trappintervaller ger duktig puls- och mjölksyraträning. Hade nästan glömt hur jobbigt det är. Tog mig först en runda på den trimløypa som fanns i området för att värma upp ordentligt inför det som komma skulle. Sedan fanns ingen återvändo, bara att köra igång. Det blev 5 vändor upp till toppen i mellanbacken och 1 gång ända upp till stora backen. Backhoppartorn ger mig en känsla av svindel faktiskt.... men det var väldigt vacker utsikt däruppifrån.
 
(null) 

(null)     

(null)     

 
Jonas och Solda upptäckte närområdet och Jonas laddar ju för OL tävling i Eikenosa så han hängde inte med på mina trappintervaller idag.
 
Efter intervallerna var jag såå duktig och körde rehabövningarna för knät som jag fått av min fysio. Har varit riktigt flitig med dem, kör nästan varannan dag och det verkar ha gjort susen för mitt knä. Hoppas det fortsätter så här så jag inte behöver ta knät vidare till någon annan åtgärd.


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress