Eva Lång

OL sista dagen
Jonas sprang kanonbra och blev totaltrea i Fjord-OL 2022!!
Applåd, bra gubben!
 
Norge har ju så gulliga ord för en del saker. Något jag tyckte var supersött idag på orienteringstävlingen var dessa två ord.
 
(null)     

 
I sverige kallas dessa äventyr för miniknat och barnpassning.
 
Kul också för nu har våra kompisar anlänt och hänger med oss denna veckan här i Norge. Mia sprang också idag och självklart sprang hon bra, trots att hon knappt orienterat på 3 år. Det sitter i blodet, ha ha.
 
Gubbarna drog sedan på fiskefäng i Lovatnet och jag drog ut på upptäckartur uppe i fjället ovanför vår camping. Det är alltid rätt upp så fort man ska göra något aktivt här. Så idag begav jag mig uppåt ca 3 km, löpning det jag orkade sedan snabb gångfart. Rejält flås blev det på den rundan. Hemåt blev det ju då brant utför, riktigt jobbigt för ben och påfrestning för knän. Jag hade med mig gummibanden så det blev lite stopp på vägen nedåt med styrkestationer för armar. Den utsikten jag hade idag på min styrketräning var helt rå. Tur med vädret hade jag också för på förmiddagen idag har det varit riktigt grått och regntungt men i eftermiddag har det varit superfint och då passade jag på att leka bergsget.... Utför tog jag det väldigt försiktigt då det är extremt påfrestande för ben och knän när det är så brant så länge. Bra ide var faktiskt att samtidigt som jag gick kontrollerat nedför så körde jag lite styrka med gummibanden för armar och axlar. Det skall jag ta med mig hem och göra i skogen hemma ibland också.


(null)