Eva Lång

Fjord-OL dag 3
Tredje etappen i av Fjord-OL gick i dag i Strynområdet och Jonas blev 2:a! 
Som han springer på nu så kanske han kan ta en pallplats i totalen, det vore kul. Inget som vi trodde innan då han knappt sprungit något i vår. 
 
Dagens TC låg med mäktig utsikt över Faleidsfjorden och tävlingen gick på en plats som heter Nordsida, inte långt från Stryn.
 
(null)

(null)

Jag hade vilodag från löpning idag och det fick räcka med mina rehabövningar för knät. Jag tycker jag är duktig på det och gör det regelbundet för jag tror att det på sikt skall göra mig bra i knät igen. Knät är rätt okej och jag kan springa en del, men helt bra är det inte märker jag och jag får hålla igen och inte springa för långt när jag springer. MEN det är sååå svårt för det är sååå kul att springa.
 
Idag gjorde jag mina rehabs när Jonas stod nedanför och fiskade. Den utsikten jag hade idag under rehabträningen blir svårslagen. Jag tycker verkligen rehab är skitråkigt men idag var det faktiskt inte det, jag bara njöt av utsikten medan jag trugade på med övningarna.


(null) 

(null) 

(null) 

 
En enda öring blev det till stekpannan i kväll. Jag fiskade också en del men inte ett napp, det är ju för trist. Man står där och kämpar på och byter drag men inget hjälper. Tror faktiskt man skall vara flugfiskare här. Men det är man ju inte så då får man hålla tillgodo med kaspspöt. Att lära mig flugfiska står faktiskt på min to-do-list. Det skall jag nog försöka gå en kurs i någon gång framöver.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress