Eva Lång

Fjord-OL Ålesund
I eftermiddag gick första etappen av Fjord-OL. Jonas var jättsugen på att få springa orientering och hade väl inga större förhoppningar efter en vår med minimalt med löpträning. Han och Anna har ju haft klassikern som största mål och då främst har de tränat mycket för Vätternrundan. Men nu återstår bara Lindingöloppet på klassikern och det blir bra för då kan Jonas köra lite OL igen i höst i kombination med träningen inför Lidingö.
 
Men idag var det alltså OL i Norge och det var kuperat och svår terräng. Jonas klarade dagens uppgift riktigt bra och gjorde inga missar värda att nämna. Regnet höll sig borta under hela tävlingen men nu har det kört igång desto mera. Sitter i husvagnen och stickar och det är ju supermysigt med smattret på taket. Solda är supertrött, hon har haft en väldigt aktiv dag och på slutet på tävlingen idag ville hon nästan inte gå uppför fler backar så när vi väl började gå hemåt nästan drog hon i kopplet, ha ha. Ett tag innan start satte hon sig på Jonas väska och ville inte flytta på sig när han skulle ta på sig för att springa till start, klurig vovve!
 
Dagens bana kommer här och några härliga bilder från TC och starten vid sista bilden vid Sjön. Man skymtar starten till vänster. 
 

(null) 

(null)         

(null)     

(null)     

(null)     Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress