Eva Lång

Festivalnaglar, check!
Onsdag = lill-lördag.
 
Det blev en riktig myskväll och det var såå skönt. I går slet vi som bara den med rensning och klippning av häck och det är typ bara hälften gjort fast vi kämpat flera gånger med den...får väl se vilken dag vi blir klara med det där urtråkiga jobbet....
 
I kväll hade vi tänkt fortsätta men som tur var så kom lilla Anna förbi och fick oss på andra tankar. Det blev löpning i berget (en timme kontrollplock). Så kul verkligen att se att det är fler som tycker "Hitta ut" kontrollplock är kul för vi träffade på några personer i kväll som var ute på samma runda som oss och det tycker jag är fanstastiskt kul att fler vågar sig ut och hittar runt i vårt kära Tjärnaberg. Efter löpningen gav jag mig tid att köra mina rehabövningar för knät som jag fått av naprapat/fysion. Bra där Eva!
 

 
 
Marockansk kyckling från Hello Fresh stod på menyn i kväll och vi hjälptes åt att laga och den rätten var väldigt god. Den kan vi absolut äta igen.
 
Sedan blev det lite spa på Sandgatan, eye pads och målning av naglar. För en av oss, undra vem? var det festivalnaglar som skulle målas och då hakade jag på och innan vi hann blinka hade även Jonas fått naglar målade i olika färger på sin högra hand. 
 

 
 
En vanlig onsdag men sååå himla skönt med INGA saker som måste göras. Ovant för oss men vi kanske skulle behöva ha det så någon mera kväll emellanåt. Bra när kidsen kommer och hälsar på för då släpper man de där måste-göra-grejerna lite.
 
 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress