Eva Lång

Förmiddagbak
Det har bakats matbröd i Evas kitchen på förmiddagen. Fick sån inspiration att baka i morse så jag drog i gång med två olika sorter. Båda glutenfria. Har mjöl som behöver bakas av innan bäst före datum.
 
Tunnbröd i stekpanna och bärlimpa i ugnsformar. Hur gott är det inte med hembakt bröd!!! Har kommit av mig med bakandet och önskar att lusten till det skall komma tillbaka, kanske lusten kom idag, ha ha. Recept till båda brödsorterna finns här på bloggen i tidigare inlägg.
 
 
 
Efter lunch hade Solda fått nog av att vänta på mig och markerade tydligt att hon ville ut på promenad. Det roliga i dag var att hon var verkligen på humör och pigg. Jag hade dock klätt mig för en något stillsammare promenad med dunjacka och täckbyxor, men tänkte ändå att vi tar väl en stilla promenad upp i skogen.... Men så stilla blev det inte. Hon småsprang före mig och jag fick väl  så lov att småspringa jag med. Vi har ju en liten utmaning nu med vår gamla hund då hon hör så dåligt att vi måste se till att vara nära henne eftersom inkallning ibland blir svårt. Tänk hon som var så lyhörd och duktig att komma på inkallning förut. Ja men så blir det när man blir gammal, man hör dåligt, både hund och människa. Så jag fick väl springa på där bakom då jag inte hade någon lust att koppla henne för hon hade ju det så härligt lös där i skogen idag. Svettig som en tok när jag kom hem, bara att byta kläder...
Men det var det värt.
 
 
 
 
 
 Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress