Eva Lång

Det mesta av Julen åkte ut idag
 
Julen är härlig att plocka in men det är också jätteskönt att plocka ut den.
Det har jag gjort idag. Nästan allt stoppades ned i kartongerna igen för att tas fram nästa Jul. Några adventsljusstakar och adventsstjärnor var det enda som fick vara kvar bara för att jag älskar att ha dem i fönstren.
 
Det har varit en sån där riktigt bra dag när jag fått massa bra gjort utan att stressa ett dugg. Jag kanske kan lära mig så småningom att det mesta faktiskt funkar och hinns med utan att jag stressar runt och gör alla saker samtidigt, helst för en stund sedan.
 
Jag är ju så himla duktig på att fylla frysen med bär varje höst och koka sylt det gör jag lite nu och då men de där svarta vinbären är jag dålig på att ta tillvara så nu jäklar skall jag göra det och koka svartvinbärssaft som är så gott. Jag tror kidsen vill ha en flaska lite nu och då så här skall kokas saft. Jag har faktiskt bågot år fått lov att ge bort bär för jag inte använt alla svarta vinbär jag fryst ned. Så idag har jag kokat både blåbärssylt och svartvinbärssaft, baaam!!
 
Lite ovant att skriva -22 på burkarna och flaskorna. Men man vänjer sig snabbt och jag är så bunden till datum på jobbet så i morgon efter några timmar på jobbet så kommer jag att vara helt inne i år 2022.
 
 
 
 
 
 
 
 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress