Eva Lång

I dag kände jag mig stark
Så härligt att få känna sig så stark som jag gjorde idag! Och jag är glad att kunna säga det för det var faktiskt länge sedan jag kände känslan som infann sig idag och då vill jag njuta lite extra av den.
Gyllbergen visade sig från sin bästa sida idag och jag är happy som hade ledig dag och tog tillfället att åka dit och åka skidor. Detta naturreservat är verkligen ett fantastiskt område. Jag har sagt det förut och säger det igen, jag älskar verkligen området, både på vinter och sommar. Men en dag som idag då slår det faktiskt sommardagarnas känsla!!!
 
Jag tror jag hade kanonform för ett Vasalopp idag, ha ha lätt att säga men jag åkte 4 mil och kände att jag lätt hade kunnat fortsätta. Men eftersom jag inte såg denna fealing komma när jag åkte till Gyllbergen idag så hade jag inte laddat med något att stoppa i mig och det tror jag hade varit bra att ha om jag skulle ha åkt längre. Så jag lyssnade till mitt förnuft (bra där Eva) och avslutade efter 40 k och lite över 3 timmars åkning. Hade en macka i bilen och den tröck jag i mig på hemvägen.
 
Deg var första gången i år som jag åkte skidor där uppe, det har varit så otroligt dålligt med snö där och man har inte fått till några åkbara spår förrän nu.
 
Petade mig över 50 mila gränsen idag och det känns kul, vintern har ju varit lite sisådär emellanåt så 50 mil hittills är jag stolt över. Har ju en semestervecka till i fjällen kvar att se fram emot också så några mil till skall det allt bli i vinter.
 
Löpningen har jag helt lagt på hyllan i vinter. Hade ju sådana problem med mitt högra knä så jag bestämde mig för att lägga löpningen åt sidan i vinter och bara åka skidor och köra styrketräning. Jag har också masserat mycket med min massagepistol från Musclepain och desa åtgärder tillsammans verkar vara ett bra upplägg för just nu känner jag mig helt bra i knät. 
 
Här kommer några ögonblick från dagens tur, fantastiskt!!!!
 
 
 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress