Eva Lång

Bra söndag
Det blev en mojsig söndag idag.
 
Startade med träning i Mellsta med Ullis. Vi kör typ "Evas uteträning" som jag körde för några år sedan med ett gäng tjejer. Riktigt bra träning, varierad med löpning, spänst, styrka, balans, snabbhet ja det man behöver på ett roligt utomhuspass. Tror jag fortsätter med det passet en gång i veckan under hösten, tänker att jag behöver det för egen del och vem vet kanske jag drar ihop ett härligt träningsgäng igen, vi får se.
 
Det finns ju alltid något man kan måla. Så idag har jag börjat måla ett av de små fönstren till snedgarderoberna på övervåningen. De blev kvar när jag renoverade fönster för två år sedan så nu är det dags att även de får piffas till lite.
 
 
 
Trädgården behöver alltid och då menar jag alltid någon puts här eller där och idag plockade jag av svarta vinbären. Det blir nog lite saft av årets skörd. Det blev en full bunke när busken var avplockad. Som vanligt var Solda med mig och smaskade på det som föll på backen. Hon plockar faktiskt inte själv av vinbärsbusken och det är ju bra för det är rätt ofta hon plockar bär själv när vi är ute. Blåbär och hjortron är hon en fena på att plocka. 
 

 
 
Vi ska utöka med ett fönster till orangeriet då vi inte blev helt nöjda med ljusinsläppet med befintliga fönster. Det blev lite snålt tänkt när vi ritade garaget men om Anna ofta s när hon var liten: - "Man får ångra sig, det har mamma sagt". Ha ha, den är klockren att använda emellanåt. Jonas har varit så duktig och tagit upp hål i väggen och nu är vi redo för fönstermontering på onsdag. Fint väder skall det vara några dagar nu så det passar utmärkt att pyssla med detta då det blir en del snickeri och målning för att återställa runt om fönstret. Men känslan när man ser hålet i väggen säger redan nu att det kommer att bli superbra.
 
 
 
 
 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress