Eva Lång

Summering från fjällen
Jag har fyllt mina energidepåer och haft några otroligt fina dagar i Bruksvallarna med Lina och Nettan med familj.
Fyra dagar med magiskt fin skidåkning och på det hade vi verkligen flyt med fint väder. Det är liksom inte ofta fjället bjuder på den här typen av väder och att man lyckas pricka in alla dagar i detta underbara. Jo jag vet att jag låter lite euforisk men det är faktiskt just det jag är. Man pratar om att man passar in i naturens olika miljöer och att man gillar vissa bättre än andra. Fjället är mitt element, det är helt säkert det!! 
När jag var däruppe på platåerna mellan topparna i söndags blev jag helt överlycklig och tårarna bara började rinna. Jag hade liksom svårt att ta in att jag får uppleva detta och kände mig så tacksam och glad för att jag har möjligheten och att jag har en kropp som kan ta mig ut till dessa platser. Dessutom fick jag dela detta med Lina och visa henne hur fint det kan vara, så nu är hon också helt såld på detta, ha ha!! Det tog bara en dag!! 
 
Dessa spår dök upp på fjället och då tänkte jag först att det var Nalle som vaknat men insåg att Nalle inte går sådär på rad så troligen var det ett lodjur som sprungit på lite då det var lite längre mellan stegen. Tänkte ett tag spåra lite för spåren var ganska färska men kände att jag nog inte skulle finna djuret i alla fall. (Och tänk om det varit en björn som var grinig....)
 
Fjällstuga, jag det dyker upp varenda...gång jag är i fjällen. Helt hopplöst för nu finns det ju knappt några objekt på marknaden och finns det så är de så hysteriskt dyra. Får väl bida min tid och hyra mitt boende ett tag till. Men jag har en stark önskan att ha något eget däruppe.
 
Superkul att bo med Nettan och familj under några dagar. De hade ju fullt upp med tävlingarna på dagarna så då var det skönt att vi bodde i samma stuga och kunde hänga resten av tiden.
 
Det kommer en kavalkad av bilder här. Hoppas du kan njuta av fjällbilderna lika mycket som jag kan.
 
 
 Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress