Eva Lång

Åkte lokalbuss till stan
Och när gjorde jag det sist? Minns inte riktigt faktiskt. MEN kunde konstatera idag att det borde jag nog göra oftare. Smidigt trots att jag fick stå och vänta på bussen i regn.
Min kära svärson tror inte jag åkt buss någon gång i denna stan...det har jag men det var länge sedan. Men nu har jag gjort det. Han kanske är lite nöjd nu då!!!
 
För två veckor sedan sprang jag på en kompis på en lunchrestaurang. Det är en kompis som jag inte träffat på nästan 10 år. Helt galet att vi inte lyckats springa på varandra någonstans under alla dessa år och helt galet att vi inte tagit kontakten med varandra. Men det har bara blivit så och ingen av oss fattar varför. Vi umgicks verkligen mycket förr och har verkligen skrattat mycket ihop.
 
I kväll tog jag bussen ned till stan då vi hade dejt på restaurang Basta och jag inte hade någon skjuts. Kvällen har bara flygigt fram, vi har haft såå himla kul och vi har haft så himla mycket att ta oss igenom. 10 år är inget man "diskar av" så där jättesnabbt men vi kom igenom en hel del. Vi får fortsätta nästa gång vi ses och det kommer inte att dröja alltför länge hoppas jag. 
 
10 minuter och 30 spänn och vips så var man på stan med lokalbussen.
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress