Eva Lång

I morse vaknade vi till snöfall
Det blev en skön helg efter en vecka på jobbet med heltid och massor att göra. I morse var det vitt på marken, vintern närmar sig (hoppas jag).
 
En superdupertrevlig lördagkväll med vänner på middag som hade med fina buketten som vi njutit av i helgen.
 
 
Kidsen kom också förbi med röda rosor,  bara sådär utan anledning så vi har haft två härliga buketter att njuta av. 

(null)         

Lina och jag kämpade oss igenom Girot 75 (spinningpass på Friskis) idag igen. Det var en i träningsgänget som efteråt sa:
- Det var hemskt, men bra!  Ha, ha så är det verkligen. Jag var sjukt slut idag så nu har jag väl fått ett av de där bättre pulshöjande passen man kan få till i kroppen. Bra för hjärta och hjärna säger forskningen.
 
Efter spinningen blev det mat och sedan soffläge, orkade verkligen inget mera. Det blev en titt på sista delen av "Bäst när det gäller", extra kul idag för de var hemma i Fränsta i huset hos syrran och filmade när Wille åkte VM stafetten. Det var lika spännande idag fast vi sett VM förut. Blir lite extra kul när man får veta lite mera detaljer om vad som händer runt omkring när landslaget är ute på tävlingsturne. Det blir spännande att följa OS i vinter och jag skall faktiskt på WC tävling i Lillehammer i slutet av november. Det ser jag fram emot jättemycket!!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress