Eva Lång

Käringberget medeldistans
OL lördag förmiddag i riktigt fin och delvis väldigt svår dalaterräng. 
 
Jag hade bestämt mig för att springa del av banan och hoppa några kontroller i början och i slutet och den planen höll jag mig till. 
I början gick det ont ont och jag hittade inte kontroll 4.... gav upp på den och sprang/gick vidare hela banan. Fram till kontroll 13 löste jag alla kontroller själv och det gick faktiskt riktigt bra, men som sagt jag tog det lugnt därute i skogen. På ett par ställen var det helt sjukt trampat och bökat av vildsvin...då blev man ju lite spak och tänkte att de grisarna har jag verkligen ingen lust att träffa på här ute i storskogen. 
Strax innan kontroll 14 dök Erik upp i skogen och gjorde mig följe resten av banan. (Han hade förstås redan sprungit hela herrbanan innan, snabb sak i skogen det där..) Men det var riktigt kul att få lite uppföljning och tips därute i skogen av proffset I familjen. Det gör så mycket att få inputen och tipsen när man är därute mitt i problemlösandet, Det funkar inte lika bra i efterhand runt köksbordet eller i förväg för jag kan inte omsätta hur det ser ut där ute i naturen när jag tittar på kartan men när jag väl är på plats så blir det verkligen en aha upplevelse. Kontroll 4 som jag inte hittade i början bestämde Erik att vi skulle ta tillsammans och då var det ju inte alls så svårt att förstå och hitta kontrollen. KUL var det idag och motivationen kom tillbaka, det har varit så mycket motigt hittills i vår med det där kontrollplockandet.
 
 
 
 
 
 Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress