Eva Lång

En helg i Furudal
Husvagnen är hemma! Vi hämtade hem den från vinterförvaringen hos Bertil igår och kände att "jomennogskaviväl" ta en vända med vagnen i helgen. Vi behöver ett break från att pyssla och dona hemma och så har vi ju bröllopsdag på söndag. Min lediga fredag har därför använts till att plocka i ordning allt i vagnen så den är redo för en sommarsäsong igen.
 
Så himla kul!! Husvagn är verkligen något jag tycker sååå mycket om! 
 
Furudal och campingen vid Oresjön blev platsen vi åkte till och det var skönt att äntligen slippa regnet som vi har haft här i Dalarna så himla länge. Nu kan det få bli lite varmare och regnfritt ett tag.
 
 
Förra säsongen köpte vi ett uppblåsbart förtält som vi inte hann prova så nu är det premiärresa med vårt nya tält, Kampa Dometic Leggera air 260. Jösses va smidigt!, inga tältpinnar längre utan man bara blåser upp tältet. Jo förresten det är två pinnar som man stabiliserar tältet med mot husvagnsväggen. Det är ett ganska litet tält vi har köpt denna gång, lite större än vintertältet som vi hade tidigare. Men vi hoppas att denna storlek skall passa oss bra när vi är ute på våra semestertripper framöver. Skönt med ett litet smidigt tält när man snabbt vill få upp det och inte stannar så många nätter på samma ställe. Vi får väl utvärdera och se vad vi tycker, men snabbt gick det att få upp det i alla fall.
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress