Eva Lång

Utflykt till Messlingen idag
Vi lämnade Bruksvallarna idag för en utflykt till Messlingen. Kul att prova deras skidspår och se hur det ser ut därborta vintertid. Jag har faktiskt bara varit där sommartid förut så det var hög tid för ett besök. 
 
Jag, Jonas och Solda körde runt och kikade lite i byn och kollade även in några fina tomtområden som snart har byggstart. Eftersom vi håller på och småspanar lite på fjällstuga så tyckte vi det kunde vara intressant att se var det finns tomter till salu i Messlingen. Men det får nog dröja ett tag med shoppingen för allt är verkligen dyrt som aldrig förr nu, priserna är verkligen all-time-high på fjällstugor för tillfället. Coronaeffekten är helt sanslös, tur vi har husvagn som vi kan glida runt med i fjällen.
 
Skidspåren var nypistade och vi körde en slinga på 13 km. Det blev inte längre idag, dels behövde vi en återhämtningsdag och sedan hade vi snart 12-åriga Solda med och för henne räcker den sträckan bra. Kul att åka runt på lite sightseeing också och se byarna runt omkring Bruksvallarna. Det gäller ju att ha span ifall något stugprojekt dyker upp i framtiden.
 
(null)     

(null)     

(null)

 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress