Eva Lång

Sovrummet är klart nu
I går lördag lade vi all vår tid till att färdigställa sovrummet och yes vi blev klara! 
Och det blev så himla fint. 
 
Vi började redan fredag kväll med att under 4 timmar montera ned våra tre superstora garderober och köra dem en och en upp till Lina och Erik som tog över dem för att ha dem i sin groventre och det blev riktigt bra. Där passar garderoberna bra och ger dem superbra förvaring.
 
Nu har vi städat ur rummet, alla verktyg, färg, spackel och skräp. Jonas har satt ny golvlist som har lite allmogestil och passar fint till tapeten.
 
  
Elementen var sällsynt dammiga och det var supersvårt att komma åt och damma i kanalerna. Men då kom jag på den briljanta iden att hämta piprengöraren till min hagelbössa och så satte jag en liten tygbit på den. Då kom jag åt att göra rent mellan och det tror jag nästan aldrig jag har gjort under de 20 år elementen suttit där. Såååå det var liksom på tiden att få rent där emellan. 
 
 
 
Fönsterputsning behövdes och sedan monterades rullgardiner och gardinstänger upp igen. Något mer som verkligen behövdes var en rengöring av rullgardinerna. Det var mycket flugskit på dem men nu är de som nya, vita och rena igen. Samma sak med taket som behövdes torkas av och även där fanns en del flugskit. Flugor är ena riktiga skithögar, de grisar ned rätt duktigt må man säga. Det märker man ju varje gång man tvättar fönstren.
 
Jäklar vilket lyft vårt sovrum fått. Nu ska vi bestämma oss för om vi skall ha byråer eller en ny garderob i sovrummet. Just nu lutar det åt garderob, här svänger det, ha ha.
 
(null)

 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress