Eva Lång

Mannen fyller år idag
Min livskamrat har födelsedag idag😍
 
Jonas önskade sig inga presenter utan han ville ha aktiviteter med barnen i stället. Att få göra något tillsammans med tjejerna och deras goa pojkvänner. Nu kunde inte våra kids hålla sig riktigt till en födelsedag utan presenter så Jonas fick ändå öppna några paket med innehåll som han uppskattade mycket. En aktivitet fick han dock, två padeltillfällen med kidsen vid något tillfälle framöver. Vi väntar väl kanske in pandemitiderna lite innan vi slår till, men som sagt presenten är ju innestående tills vi tycker det känns dags att slå till. Jag får också följan med, jippi... men får betala för min part själv som det stod i den fina text tjejerna författat till sin far idag.
 
En önskan till hade Jonas på sin dag och det var en löptur med döttrarna som resulterade i en 10 km tur där även mamman och hunden fick följa med. Sen blev det häng runt TV:n och VM femmilen där kusin WillIan gjorde en fantastisk insats i spåret samtidigt som vi firade Jonas med födelsedagslunch och tårta som tjejerna hade fixat.
  
 
 
 
 
 
Fina buketten tulpaner som Jonas och jag fick av älskade mamma på våra födelsedagar. Jag fyller ju om 14 dagar så vi fick en jättetjusig bukett tillsammans.  
 Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress