Eva Lång

Åkte iväg en sväng för att skaffa inspiration
IKEA var målet. Vi skulle spana in en byrå som vi trodde vi ville ha i vårt nytapetserade sovrum samt lite möblemang (arbetsbänkar till garaget). Men när vi väl kom till IKEA så gillade vi inte alls byrån vi kikat på, den matchar helt enkelt inte våra tapeter och stilen som tapeten har som är en av Duros gammelsvenska mönstertapeter. Vi hade kikat på byrån Malm, men nej, den kommer inte passa in känner vi båda två. Så vi kikade på lite andra med mera rustik stil. Inspiration fick vi men kunde inte i kväll bestämma oss för något.
Men denna byrån, Songesand var nog den vi fastnade mest för. 
 
(null)
 
På kök fick vi lite idéer till vilka skåp som skulle kunna användas i garaget. Det är främst bänkskåpen vi kikar på. Färger, storlekar, typ av bänkskiva och lite till spanade vi in. Vi har nog en tydlig tanke med hur vi vill ha det i garaget men vi skall inte handla något förrän vi har fått golvet lagt. Det hoppas vi kan ske under mars. Mera om fix i garaget kommer det bli senare här på bloggen.
 
Men det var fasligt vad jag tyckte det var jobbigt att vara ute bland folk på ett varuhus. Kände mig som att jag smög längs kanterna i korridorerna på Ikea och tog stora omvägar så fort folk kom i närheten. Nu är man bra trött på Covid-19.... bara längtar efter vaccinet så man kan börja vara lite mera "normal" igen. Efter Ikea var det dags att handla mat på Willys och det kändes ju inte direkt bättre. Fast vi kom rätt sent tyckte jag det var mycket folk i kväll. Men handla måste vi ju. Tror jag spritade mig 5-6 gånger därinne i butiken. Jag som verkligen inte lider av bacillskräck har ju nästan fått det under den här tiden....
 
Jag vill ha vaccin väldigt snart!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress