Eva Lång

Vilvårdsuppdrag i kväll
I kväll var det dags att fullfölja mitt våruppdrag i Jaktlaget. En saltsten skulle utplaceras så det blev en kombination av löppass i obanad terräng och på stig uppe i berget. Vi tog bilen upp till Bjusan för att slippa bära stenen i flera kilometer hemifrån och sedan körde vi en väldigt kort men fin löprunda. Vi klarade oss precis från regnet och fick bara några blixtar och dunder över oss. Däremot när vi åkt bara en liten bit hemåt så blev det ketchupeffekten, vattnet bara kom allt på en gång i massor.
 
Kul för i kväll var vår fyrbenta gamla Solda med oss på rundan. Men lite trist är det för vi har inte längre samma kommunikation när vi är ute i skogen för hon hör ju inte oss så mycket längre. Vi får vara noga med att hon inte kommer för långt ifrån oss för då får vi problem med kontakten med henne. En stor tjäder flög upp så lite extra kul fick hon dock när hon kunde nosa upp var den suttit. Då for jaktlusten i henne på riktigt igen.
 
Lite vila blev det för Solda på höjden framför Bjusan, så vackert!

(null)

Till markerna tar vi gärna gammelbilen, den är ju helt perfekt för oss. Nu har vi inga säten alls i bilen så det är bara att stuva in det vi vill ha med oss. Solda verkar tycka det är perfekt att bara ligga på den stora golvytan (vi kör alltid hundbur, men en sån här gång lite off i skogen i minihastighet så kan vi hoppa hundburen numera). Sedan behöver Solda inte heller hoppa så högt när hon skall in i Previan och det verkar hon gilla.

(null)     

 
 
  
 
 
 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress